si en fi

Luksus Kroatia vene vuokraus

Fairline Squadron 74

Luksus laiva, josta kaikki unelmoi on saatavilla Adrianmeri alueella.

The Fairline Squadron 74 Sisältää kaiken sen loiston mitä moottorilaivan suoritus vaatii. Sinä voi vuokrata tämän luksus aluksen alkaen hintaan 32,000 €/viikko.

Venevuokraus Pula Kroatia

Huvipurrenvuokraus Pulan kaupungissa Kroatiassa on palvelu, jonka teille tarjoaa Izzi Yacht Charter-yritys. Koko laivastomme on varustettu korkeimpien standardien mukaan ja ovat jatkuvasti ja perusteellisesti huollettuja, jotta ne tarjoavat mukavuutta kokemuksestanne, taidoistanne ja budjetistanne riippumatta.

Veneen vuokraus (purjeveneen tai moottoriveneen vuokraus)  Pulassa

Pula on ihanteellinen aloituspaikka Istrian ja Kvarnerin alueen tutkimiseen. Pohjois-Adrianmerelle on ominaista Kvarnerin tyyliset suuret saaret ja monipuolinen Istrian rannikkoalue.

Turismin näköalasta, Istrian alue on parhainten kehittynyttä Kroatian rannikkon aluetta. Lukuisat  lahdet ja rauhalliset paikat ovat saavutettavissanne, voitte rentoutua rauhassa kaukana häiritsevistä äänistä ja ruuhkaisista rannoista. Lisäksi voitte vierailla historiallisissa paikoissa ja kaupungeissa, voitte joko katsella upeita nähtävyyksiä tai vain tankata ja varustaa veneenne. Pula, Rovinj, Poreč, Novigrad ja Opatija ovat suurimpia rannikon kohteita.

Kvarner tunnetaan sen monipuolisista suurista (Krk, Cres, Lošinj ja Rab) ja idyllisistä pienemmistä. On kahta erilaista veneilijätyyppiä: heitä, jotka pysyvät kaukana suurista saarista ja tutustuvat pieniin kohteisiin ja heitä jotka rakastavat suurien saarien monipuolisuutta. Turistit ovat juuri rakastuneet saariin juuri niiden koon ja monipuolisuuden vuoksi - mikä parempi tapa tutustua näihin kohteisiin - kuin omalla vuokratulla veneellä.

Haku:   Yhteystiedott