si en fi

Luksus Kroatia vene vuokraus

Fairline Squadron 74

Luksus laiva, josta kaikki unelmoi on saatavilla Adrianmeri alueella.

The Fairline Squadron 74 Sisältää kaiken sen loiston mitä moottorilaivan suoritus vaatii. Sinä voi vuokrata tämän luksus aluksen alkaen hintaan 32,000 €/viikko.

Adrianmeri

Ardianmeri paikalliseltaan nimeltään nimeltä Jadran nimettiin vanhan italialaisen sataman mukaan. Nykyään adriansatama sijaitsee 38 kilometriä rannikosta merellä.

Adrianmeri sijaitsee Balkanin ja Apenniinin peninsulan välissä. Adrianmeri on kuuluisa puhtaasta vedestä ja upeasta rannikostaan (etenkin itärannikko), tämän vuoksi se on oiva kohde viettää esimerkiksi kesäloma. Kroatian rannikolla on yli 1700 saarta ja riuttaa, jotka ovat suosittuja vierailukohteita merenkulkijoille. Koska rannikkoalue on niin suuri ja koska se tarjoaa paljon aktiviteetteja useimmat lomailijat tulevat vuosi vuoden jälkeen Kroatiaan uudestaan.

Adrianmerellä on lukuisia hienoja satamia ja paikkoja, josta voi aloittaa veneilyn. Suosituimmat aloituspaikat ovat Pula, Zadar, Šibenik, Split, ja Dubrovnik. Jokainen näistä paikoista tarjoaa upean rannikkoalueen lisäksi historiallisesti rikkaat nähtävyydet, jotka maustavat unohtumattoman loman Adrianmeren rannikolla.

Adriatic Sea

Photo: Ivo Pervan; © Hrvatska Turistička Zajednica

Haku:   Yhteystiedott