si en fi

Luksus Kroatia vene vuokraus

Fairline Squadron 74

Luksus laiva, josta kaikki unelmoi on saatavilla Adrianmeri alueella.

The Fairline Squadron 74 Sisältää kaiken sen loiston mitä moottorilaivan suoritus vaatii. Sinä voi vuokrata tämän luksus aluksen alkaen hintaan 32,000 €/viikko.

Venesatama Kaštela Split

Venesatama Kaštela Split sijaitsee Kaštela lahden koillispuolella vain 12 kilometrin päässä Splitin kaupungista. Splitistä on säännölliset linja-auto ja junayhteydet Kroatian kaupunkeihin ja myös Italiaan, Itävaltaan ja Sloveniaan. Seitsemän kilometrin päässä Venesatama Kaštela Splitistä sijaitsee myös kansainvälinen lentokenttä. Zadar on myös helppo paikka aloittaa purjeveneily.

Etäisyydet venesatama Kaštela Splitistä seuraaviin kaupunkeihin:

  • Milano: 520 km
  • Munchen: 630 km
  • Ljubljana: 543 km
  • Trieste: 469 km
  • Wien: 935 km

Venesatama Kaštela SplitVenesatama Kaštela Splitillä on 420 ankkuripaikkaa vedellä ja sähköllä, 200 kuivaa ankkuripaikkaa, 60 tonnin nosturi ja 40 tonnin siirtokone ja viiden tonnin ’’hissi’’ nosturi. Venesatama Kaštela Splitillä on lisäksi seuraavat palvelut: ilmastoitu vastaanottohuone charter vieraille, vastaanotto, ruokakauppa, pankki, kahvila, ravintola, 437 paikan parkkialue, laivan korjauspalvelu ja vessoja ja suihkuja. Lisäksi venesataman alueella on käytetyn öljyn keräys tankkeja.

Haku:   Yhteystiedott