si en fi

Luksus Kroatia vene vuokraus

Fairline Squadron 74

Luksus laiva, josta kaikki unelmoi on saatavilla Adrianmeri alueella.

The Fairline Squadron 74 Sisältää kaiken sen loiston mitä moottorilaivan suoritus vaatii. Sinä voi vuokrata tämän luksus aluksen alkaen hintaan 32,000 €/viikko.

Venevuokraus Dubrovnik Kroatia

Venevuokraus Dubrovnik Kroatia on kokonaisvaltainen palvelu, jonka tarjoaa teille Izzi Yacht Charter-yritys. Izzi Yacht Charter-yritys tarjoaa helpon ja suositun veneen vuokrauspalvelun (purjevene, moottorivene tai pikavene). Koko laivastomme on varustettu korkeimpien standardien mukaan ja siitä huolehditaan huolella ja jatkuvasti. Lisäksi Izzi Yacht Charter-yritys tarjoaa asiakkailleen asiantuntijoidensa konsultaatiopalvelun.

Venevuokraus (purjeveneen tai moottoriveneenvuokraus) Dubrovnikissa

Dubrovnik on ihanteellinen paikka aloittaa Etelä-Dalmatian rannikon tutkiskelu. Koskematon luonto ja alueen ei-massaturistisuus ovat tehneet alueesta suositun kohteen rauhalliselle merilomalle.

Dubrovnikin upean kaupungin lisäksi alueelta löytyy muita mielenkiintoisia vierailukohteita. Yksi upeimmista Dubrovnikin alueen vierailukohteista on kansallispuistoalue Mjetin saari, jossa monimuotoinen luonto yhdessä upean maiseman ja rannikon kanssa ovat henkeäsalpaavat. Mletin saaren jyrkästi nousevat kalliot ja kukkulat ovat rikkaita topografialtaan ja muodostavat alueen saarten dramaattisen ilmeen - Mljetin saariston maisemat eivät jätä ketään kylmäksi.

Muita kauniita paikkoja, jotka herättävät veneilijöiden kiinnostuksen alueella: Peljesac saari, Korculan ja Mljet saarten välinen pitkä niemimaa, Neretva joen suisto, ja lukuisat muut saaret, kuten Slano saari, Ston saari ja Elafit saaret Dubrovnikin pohjoispuolella.

Haku:   Yhteystiedott