si en fi

Luksus Kroatia vene vuokraus

Fairline Squadron 74

Luksus laiva, josta kaikki unelmoi on saatavilla Adrianmeri alueella.

The Fairline Squadron 74 Sisältää kaiken sen loiston mitä moottorilaivan suoritus vaatii. Sinä voi vuokrata tämän luksus aluksen alkaen hintaan 32,000 €/viikko.

Kroatia

Kroatia sijaitsee luoteesta Alppien reunalta Pannonian tasanteelle, Tonava-joki sijaitsee Kroatiasta katsottuna pohjoisessa ja koillisessa. Kroatian keskiosa kuuluu Dianara vuoristoon, kun taas Kroatian etelässä ja kaakossa on pitkä ja loistava Adrianmeren rannikkoalue.

Kroatian rahayksikkö on kuna ja yksi kuna on 100 lipaa.

Kroatia ylpeilee uusilla moottoriteillä, jotka liittävät pääkaupunki Zagrebin muihin Kroatian tärkeisiin alueisiin, kuten Osijekiin idässä, Splitiin ja Dubrovnikiin etelässä ja Rijekaan ja Pulaan lännessä.

Kroatialaisten ylpeyden kohde, Adrianmeren kaunis rannikko on ollut vastuussa siitä, että matkailu on yksi Kroatian merkittävimmistä elinkeinoista. Rannikko on erittäin pitkä ja kuvankaunis ja sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Kroatian rannikon sisämaa on yhtä mielenkiintoinen ja kaunis kuin rannikko. Tutustumisen arvoisia kohteita sisämaassa on mm. Krka joen vesiputoukset ja Plitvice järvialue. Kroatia päätyykin monien matkakohteeksi juuri näiden syiden takia.

Croatia

Photo: Juraj Kopač; © Hrvatska Turistička Zajednica

Haku:   Yhteystiedott