si en fi

Luksus Kroatia vene vuokraus

Fairline Squadron 74

Luksus laiva, josta kaikki unelmoi on saatavilla Adrianmeri alueella.

The Fairline Squadron 74 Sisältää kaiken sen loiston mitä moottorilaivan suoritus vaatii. Sinä voi vuokrata tämän luksus aluksen alkaen hintaan 32,000 €/viikko.

Venesatama Pomer Pula

Pula sijaitsee Istrian niemimaan eteläkärjessä ja se tarjoaa lukuisia satamia läheisissä lahdenpoukamissa. Yksi näistä lahdenpoukamista on Venesatama Pomer, joka sijaitsee 10 kilometrin päässä Pulasta. Pulasta on hyvät junayhteydet muihin Kroatian kaupunkeihin ja myös Italiaan, Itävaltaan ja Sloveniaan. Viiden kilometrin päässä Pulasta sijaitsee myös kansainvälinen lentokenttä. Pula onkin helppo paikka aloittaa purjeveneilycharter.

Etäisyydet venesatama Pomerista seuraaviin kaupunkeihin:

  • Trieste 120 km
  • Ljubljana: 225 km
  • Milano: 520 km
  • Graz: 430 km
  • Wien: 610 km
  • Munchen: 630 km

Venesatama Pomer PulaVenesatama Pomerilla on 253 ankkuripaikkaa ja 30 kuivaa ankkuripaikkaa, kaikilla näillä on yhteys veteen ja sähköön. Venesatamassa on seuraavat palvelut: vastaanotto, valuutanvaihtopiste, ravintola, vessoja, suihkuja, venekorjauspiste, ruokakauppa, 10 t nosturi ja parkkialue. Lähin tankkausasema sijaitsee viiden 5 meripeninkulman päässä Pješčana uvalassa (the Sand Cove).

Lähestyminen mereltä:

Riuttojen vuoksi on suositeltavaa lähestyä Pomerin satamaa pääkanaalin puolelta (Feneran itäpuolelta), jatkaen matkaa Ceja ja Bodulas saarten välistä. Yöaikaan Munat niemellä oleva majakka ohjaa kulkua. Kun saavutaan lahdenpoukamaan täytyy mennä Munatin ja Kašteja niemen välistä vältääkseen Pomerski Školjić saarekkeen lännessä.

Haku:   Yhteystiedott