si en fi

Luksus Kroatia vene vuokraus

Fairline Squadron 74

Luksus laiva, josta kaikki unelmoi on saatavilla Adrianmeri alueella.

The Fairline Squadron 74 Sisältää kaiken sen loiston mitä moottorilaivan suoritus vaatii. Sinä voi vuokrata tämän luksus aluksen alkaen hintaan 32,000 €/viikko.

Venevuokraus Zadar Kroatia

Venevuokraus Zadar Kroatia on kokonaisvaltainen palvelu, jonka tarjoaa teille Izzi Yacht Charter-yritys. Izzi Yacht Charter-yritys tarjoaa helpon ja suositun veneen vuokrauspalvelun (purjevene, moottorivene tai pikavene). Koko laivastomme on varustettu korkeimpien standardien mukaan ja siitä huolehditaan huolella ja jatkuvasti.

Izzi Yacht Charter-yritys tarjoaa asiakkailleen maksutta asiantuntijoidensa konsultaatiopalvelun, joka antaa teille turvan ja mukavuuden tunteen riippumatta taidoistanne, kokemuksestanne ja budjetistanne. Izzi Yacht Charter-yrityksen motto on:

Mukavuutta ja turvallisuutta kokemukset, taidot ja budjetti huomioonottaen

Venevuokraus (purjeveneen tai moottoriveneenvuokraus) Zadarista

Zadar on ihanteellinen alue aloittaa Etelä-Dalmatian koskemattomien vesien ja Kornatin kansallispuiston tutkiminen. Tai vain nauttia puhtaasta vedestä ja idyllisistä lahdenpoukamista ja rannoista.

Pag saari tunnetaan sen monista kalastajakylistä ja loistavista lahdenpoukamista. Pag saaren lähistöllä on paljon asumattomia saaria, jotka tarjoavat vierailleen seikkailuja ja miellyttävän unohtumattomia merihetkiä.

Yksi Pohjois-Dalmatian alueen kaunottarista on Dugi otok saari, jossa on merenalaisia luolia, jotka tarjoavat sukeltajille mahdollisuuden kokoa jotain täysin erikoista.

Näiden mainittujen saarien lisäksi Pohjois-Dalmatian alueella on monta muuta saarta, jotka vain odottavat vierailua ja antavat huvipurrenvuokraajalle upeita kokemuksia.

Kornatin kansallispuistonalue ansaitsee erityishuomion. Kornati koostuu 147 saaresta ja saarekkeesta ja on alueena 35 kilometriä pituudeltaan ja 16 kilometriä leveydeltään. Kornatin alueen koskematon ja monipuolinen meri kutsuu sukeltajia tutkimaan seitsemällä eri alueella ja luonto saarissa kutsuu kaikkia rentoutumaan kauniissa ja rauhoittavassa ympäristössä.

Haku:   Yhteystiedott