si en fi

Luksus Kroatia vene vuokraus

Fairline Squadron 74

Luksus laiva, josta kaikki unelmoi on saatavilla Adrianmeri alueella.

The Fairline Squadron 74 Sisältää kaiken sen loiston mitä moottorilaivan suoritus vaatii. Sinä voi vuokrata tämän luksus aluksen alkaen hintaan 32,000 €/viikko.

Venevuokraus Sibenik Kroatia

Venevuokraus Sibenik Kroatia on purje,-tai moottoriveneen vuokrauspalvelu, jonka tarjoaa teille Izzi Yacht Charter-yritys. Koko laivastomme on varustettu korkeimpien standardien mukaan ja siitä huolehditaan huolella ja jatkuvasti. Izzi Yacht Charter-yritys takaa teille yksinkertaisen ja suositun veneenvuokrauksen (purjevene tai moottorivene). Izzi Yacht Charter-yritys tarjoaa asiakkailleen maksutta asiantuntijoidensa konsultaatiopalvelun, joka antaa teille turvan ja mukavuuden tunteen riippumatta taidoistanne, kokemuksestanne ja budjetistanne. Izzi Yacht Charter-yrityksen motto on:

Mukavuutta ja turvallisuutta kokemukset, taidot ja budjetti huomioonottaen

Venevuokraus (purjeveneen tai moottoriveneenvuokraus) Sibenikistä

Sibenik on ihanteellinen paikka aloittaa Etelä-Dalmatian alueen tutkiminen. Etelä-Dalmatian rannikkoalueella on koskematon ja Kroatian luonnonpuisto Kornati. Jopa vaativimmatkin matkustajat ovat lumoissaan Krka joen upeaan näkyyn - joka on vain pienen matkan päässä Sibenikistä.

Sibenikin lähistöllä on monia ympärivuoden asutettuja saaria. Zlarin saari on kuuluisa sen korallin keräilyperinteestä, kun taas  the Kaprije saari on tunnettu kalastuksesta. Vanhoja raunioita voi löytää Zirje saarelta ja Murter saari on turismilla toimeentuleva kohde, jossa löytyy paljon viidettä sitä etsivälle.

Kansallispuisto Kornati ansaitsee erityshuomion, se on Adrianmeren ja koko Välimeren helmi. Kornati koostuu 147 saaresta ja saarekkeesta ja on alueena 35 kilometriä pituudeltaan ja 16 kilometriä leveydeltään. Kornatin alueen koskematon ja monipuolinen meri kutsuu sukeltajia tutkimaan seitsemällä eri alueella ja luonto saarissa kutsuu kaikkia rentoutumaan kauniissa ja rauhoittavassa ympäristössä.

Haku:   Yhteystiedott