si en fi

Luksus Kroatia vene vuokraus

Fairline Squadron 74

Luksus laiva, josta kaikki unelmoi on saatavilla Adrianmeri alueella.

The Fairline Squadron 74 Sisältää kaiken sen loiston mitä moottorilaivan suoritus vaatii. Sinä voi vuokrata tämän luksus aluksen alkaen hintaan 32,000 €/viikko.

Venevuokraus Split Kroatia

Venevuokraus Split Kroatia on kokonaisvaltainen palvelu, jonka tarjoaa teille Izzi Yacht Charter-yritys. Izzi Yacht Charter-yritys tarjoaa helpon ja suositun veneen vuokrauspalvelun (purjevene, moottorivene tai pikavene). Koko laivastomme on varustettu korkeimpien standardien mukaan ja siitä huolehditaan huolella ja jatkuvasti. Izzi Yacht Charter-yritys tarjoaa asiakkailleen maksutta asiantuntijoidensa konsultaatiopalvelun, joka antaa teille turvan ja mukavuuden tunteen riippumatta taidoistanne, kokemuksestanne ja budjetistanne.

Venevuokraus (purjeveneen tai moottoriveneenvuokraus) Splitissä

Venevuokraus (purjevene, moottorivene tai pikavenecharter) tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia Keski-Dalmatian alueen rannikon tutkimiseen. Splitistä käsin voi tehdä tutkimusmatkoja saarille kuten: Brac, Hvar, Vis, Korcula ja Mljet kaakossa tai Solta, Drvenik, Zirje ja Kornati saariin luoteessa.

Adrianmeren keskiosaa hallitsevat suuret saaret ja niiden välinen suuri välimatka, tämähän tarkoittaa kovempia tuulia ja parempia olosuhteita etenkin purjeveneilyyn. Suuret saaret tarjoavat satoja pikku poukamia ja rantoja, joilla on erinomaista rentoutua. Yön yli yöpymiseen lahdenpoukamissa on myös monia mahdollisuuksia. Vierailua suosittelemme eritoten Bracin, Hvarin tai Visin saarilla, joilta vielä löytyy alkuperäisiä ja koskemattomia kalastajakyliä ja lahdenpoukamia.

Haku:   Yhteystiedott