si en fi

Luksus Kroatia vene vuokraus

Fairline Squadron 74

Luksus laiva, josta kaikki unelmoi on saatavilla Adrianmeri alueella.

The Fairline Squadron 74 Sisältää kaiken sen loiston mitä moottorilaivan suoritus vaatii. Sinä voi vuokrata tämän luksus aluksen alkaen hintaan 32,000 €/viikko.

Venesatama Mandalina Šibenik

Venesatama Mandalina Šibenik sijaitsee Šibenikin välittömässä läheisyydessä. Venesatama sijaitsee kahden kilometrin päässä Šibenikin kaupungista kaakkoon Mandalina niemellä Šibenikin lahdenpoukamassa. Šibenikistä on säännölliset linja-auto ja junayhteydet Kroatian kaupunkeihin ja myös Italiaan, Itävaltaan ja Sloveniaan. Vaikkakin lähistöllä ei ole kansainvälistä lentokenttää, Zadarin ja Splitin lentokentät ovat moottoriteitse vain 40 minuutin matkan päässä (65 km). Šibenik on sijaintinsa ansiosta hyvä paikka aloittaa huvipursi chartermatka.

Etäisyydet venesatama Mandalina Šibenikistä seuraaviin kaupunkeihin:

  • Zagreb: 337 km
  • Ljubljana: 412 km
  • Trieste: 372 km
  • Wien: 697 km
  • Rijeka: 292 km

Venesatama Mandalina ŠibenikVenesatama Mandalina Šibenikillä on yli 200 ankkuripaikkaa vedellä ja sähköllä, 200 kuivaa ankkuripaikkaa ja 50 tonnin nosturi. Venesatama Mandalina Šibenikillä on lisäksi seuraavat palvelut: vastaanotto, ruokakauppa, pankki, kahvila, ravintola, parkkialue, laivan korjauspalvelu ja vessoja ja suihkuja.

Haku:   Yhteystiedott