si en fi

Luksus Kroatia vene vuokraus

Fairline Squadron 74

Luksus laiva, josta kaikki unelmoi on saatavilla Adrianmeri alueella.

The Fairline Squadron 74 Sisältää kaiken sen loiston mitä moottorilaivan suoritus vaatii. Sinä voi vuokrata tämän luksus aluksen alkaen hintaan 32,000 €/viikko.

Säännöt ja ehdot - Venevuokraus Sibenik Kroatia

 1. Johdanto

Maksamalla yhden ohjelmista, sinä sitoudut sopimukseen. Kaikki, mikä on kerrottu ohjelmissamme on pakollisia ja perustavanlaatuisia molemmille sopimuksen osapuolille. Vain nämä ehdot ovat pohjana kaikelle lakiprosessille osapuolien välillä. Olkaa hyvä, ja lukekaa sopimus huolellisesti.

 1. Varaus ja maksu

Voitte varata aluksen sähköpostitse, puhelimitse tai suoraan. Voitte astua laivaan vasta kun maksut on suoritettu  (50% varaustilanteessa ja loput viimeistään neljä viikkoa ennen vuokrauksen alkua). Asiakkaan täytyy myös lähettää omistajalle täydellinen laivamiehistölistaus vähintään 4 viikkoa ennen varauksen alkua.

 1. Vuokraus

Vuokrahinta sisältää aluksen, joka on varustettu hinnaston ja inventaariolistan mukaan. Vuokrahinta ei sisällä muita menoja, bensaa, tai satamamaksuja. Alus luovutetaan asiakkaalle täydellä bensa ja vesi tankillisella. Alus luovutetaan ja myös palautetaan puhtaana ja hyvässä kunnossa.

 1. Peruutus

Jos asiakas ei voi mistään syystä käyttää vuokraamaansa alusta, asiakas on vapaa etsimään toisen ihmisen, joka ottaa asiakkaan velvollisuudet ja oikeudet ja sopii siitä omistajan kanssa. Jos asiakas ei löydä toista henkilö, aluksen omistajalla on oikeus:

30% vuokrahinnasta (jos varaus on peruttu vähintään 2 kk ennen vuokrasuhteen alkua)

50% vuokrahinnasta (jos varaus on peruttu vähintään 3 viikkoa ennen vuokrasuhteen alkua)

100% jos varaus on peruttu alle kahden viikon varoitusajalla.

 1. Takuuraha

Ennen alukselle astumista palautettava takuuraha täytyy maksaa (summa on eri erityyppisille aluksille) käteisellä tai luottokortilla. Takuuraha palautetaan ilman vähennyksiä veneen vuokraajalle kun vuokrausaika on päättynyt. Palautus tehdään tietenkin silloin, jos aluksessa tai sen varustuksessa ei ole vahinkoja.

 1. Vakuutus

Jokaisella aluksella on kasko vakuutus ja pakollinen vakuutus matkustajille. Jos alus vahingoittuu asiakas on velvollinen maksamaan kulut takuurahansa verran - lopusta huolehtii vakuutusyhtiö. Jos kyseessä on asiakkaan huolimattomuus tai vahingosta ei ole kerrottu asiakas on velvollinen maksamaan kaikki kulut. Laivan henkilöstön tai kapteenin henkilökohtainen omaisuus ei ole vakuutettu ja siihen suosittelemme ottamaan erikseen vakuutuksen.

 1. Aluksen check in / out

check in : lauantai klo 18.00 eteenpäin

check out: launantai klo 9.00 mennessä

Vain täysin varustettuja aluksia täydellä bensatankilla ja hyvässä kunnossa luovutetaan asiakkaalle ja tässä samassa kunnossa alus on palutettava omistajalle. Omistajan tietämättömistä aluksen tai sen tarpeiston puutteista ei asikkaalla ole oikeutta myöhemmin pyytää hinnanalennusta. Jos aluksella ei voi ajaa tai jos vuokrausaika ylittyy, tukikohdan johtajalle on ilmoitettava viipymättä-  vaikkakin esim. myöhästyminen johtuu huonosta säästä, vuokraaja on velvollinen hoitamaan siitä syntyneet kulut. Tästä syystä suosittelemme hyvää matkan suunnittelua etukäteen. Asiakkaan täytyy luovuttaa alus sovitussa satamassa sovittuun aikaan. Jos asiakas on myöhässä tai tuo aluksen ei-sovittuun satamaan, asiakas silloin on sidottu maksamaan alle 3 tunnin myöhästymisestä päivän vuokraushinnan ja yli 3 tunnin myöhästymisestä  päivän kolminkertaisen vuokrahinnan ja mahdolliset lisäkulut.

 1. Omistajan velvollisuudet

Omistaja on velvollinen luovuttamaan aluksen sovittuna aikana ja kunnon kunnossa. Jos omistaja ei voi luovuttaa varattua alusta, asiakkaalle tarjotaan seuraavaa: samantyylinen tai parempi alus sovitun aluksen hinnalla. Tai pienemmän aluksen, josta hinnan erotus maksettava asiakkaalle, tai odottamisesta johtuvat majoituskustannukset veneen vuokrahintaan asti. Kun 24 tunnin hyödytön odottaminen on ohi - asiakas voi perua sopimuksen vuokrauksesta ja asiakkaalle palautetaan koko summa. Muita oikeuksia kompensaatioon ei ole.

 1. Asiakkaan oikeudet ja velvollisuudet

Asiakkaan on kohdelta alusta sopimuksen mukaan huolella ja sääntöjä noudattaen. Asiakkaalla on oltava kipparin todistus. Jos veneen omistajan mielestä asiakkaalla ei ole kipparin valmiuksia, asiakkaan vaaditaan ottamaan avuksi ammattitaittoinen kippari, josta koituu lisäkustannuksia.  Jos asiakas ei itse toimi kipparina, hänen täytyy nimetä kippari ennen matkan alkua. Tämä henkilö on osavastuussa omistajalle. Jos asiakas antaa kipparin oikeudet henkilölle joka ei täytä kipparin vaatimuksia asiakas on velvollinen omistajalle. Asiakas ei saa antaa alusta kenellekään edelleen vuokralle, lainata alusta, käyttää sitä kaupallisissa tarkoituksissa, tai ammattilaiskalastukseen. Asiakas ei saa jaa aluksella yöllä ellei ole turvalliset sääolosuhteet, eikä purjehdi Kroatian vesirajojen yli ja noudattaa tulli ja muita paikallisia sääntöjä. Asiakkaan täytyy pitää aluksen lokikirja ajan tasalla ja huolehtia aluksesta ja sen inventoidusta varustuksesta. Asiakkaan tulee tarkistaa moottorin öljy ja vesi päivittäin, jos öljy ja vesiasiaa ei asiakas ole hoitanut ja sattuu siihen liittyvä vahinko, vakuutus ei korvaa sitä. Vakavan onnettomuuden sattuessa ja jos mukana on kolmas osapuoli, kaikki täytyy kirjata ylös ja jokaisen osapuolen on se allekirjoitettava ja ilmoitettava siitä lähimmälle satamamestarille ja aluksen omistajalle. Jos asiakas ei toimi näiden ohjeiden mukaan, asiakas on velvollinen maksamaan koko vahingosta koituneen summan.  Allekirjoittamalla veneen tarkistuslistan alusta luovuttaessa, asiakas on velvollinen palauttamaan aluksen tarkistuslistan mukaisessa kunnossa takaisin omistajalle (tähän kuuluu myös aluksen veden alainen osuus).

 1. Valitukset

Omistaja hyväksyy vain ne valitukset, jotka annetaan kirjallisena aluksen palautuspäivänä ja jossa on sekä omistajan ja asiakkaan allekirjoitukset.

 1. Lainkäyttö

Riita tai väärinymmärrystapauksessa käytetään herrasmiessopimusta, jos ongelmaa I voida ratkaista näin päätäntävallassa on aluksen omistajan oikeushallinto.

Haku:   Yhteystiedott