si en fi

Luksus Kroatia vene vuokraus

Fairline Squadron 74

Luksus laiva, josta kaikki unelmoi on saatavilla Adrianmeri alueella.

The Fairline Squadron 74 Sisältää kaiken sen loiston mitä moottorilaivan suoritus vaatii. Sinä voi vuokrata tämän luksus aluksen alkaen hintaan 32,000 €/viikko.

Kroatia venevuokraus Adrianmeri (Purjevene, Moottorivene, Pikavene)

Tervetuloa Izzi Yacht Charter - yrityksen palveltavaksi, tarjoamme teille purjeveneitä, moottoriveneitä ja pikaveneitä vuokralle!

Lomat purje tai moottoriveneellä ovat jotain aivan upeaa, jotain jota kannattaa kokeilla, jotain jota ei voi verrata miellyttävyydellään! Meillä on tarjolla 47 erilaista purjevenettä ja moottorivenettä - ja viisi venesatamaa: Pulan, Zadarin, Šibenikin, Splitin ja Dubrovnikin venesatamat.

Veneen vuokraus antaa lukemattomat mahdollisuudet tutkia kauniita saaria ja poukamia Kroatian rannikolla - paikkoja joihin ei pääse muuten kuin omalla veneellä. Voit nauttia meren herkuista, jotka kenties olet kalastanut ja valmistanut itse tai nauttia herkuista pienen kalastajakylän erinomaisen kokin valmistamana. Elä unohtumaton seikkailu Adrianmerellä, jossa jokainen poukama, saari ja kylä kertoo sinulle oman tarinansa.

Erikoisartikkeli määräasema

Viime vuosina Adrianmeri ja Kroatian rannikko on ollut taas turistien suuren mielenkiinnon kohteena. Koskemattoman luonnon ja lukuisien poukamien ansiosta Adrianmeri on Keski-Euroopan ja Välimeren jalokivi.

Moottorivene tarjous

Fairline Targa 34 Fairline Targa 34 - Moottoriveneet edulliseen hintaan, joka tarjoaa kaiken minkä tarvitset seikkailuntäyteiseen ja unohtumattomaan lomaan.

Fairline Targa 34 on pienin, mutta myös nopein tarjollaoleva moottorivene. Huolimatta urheilullisuudestaan, tämä vene tarjoaa mukavuutta neljälle ihmiselle ja kahdelle vieraalle. Fairline Targan 34 voit vuokrata edulliseen hintaan 4,200 €/viikko.

Haku:   Yhteystiedott