si en fi

Luksus Kroatia vene vuokraus

Fairline Squadron 74

Luksus laiva, josta kaikki unelmoi on saatavilla Adrianmeri alueella.

The Fairline Squadron 74 Sisältää kaiken sen loiston mitä moottorilaivan suoritus vaatii. Sinä voi vuokrata tämän luksus aluksen alkaen hintaan 32,000 €/viikko.

Venesatama Dubrovnik

Venesatama Dubrovnik sijaitsee lähellä Komolacia, noin kahden meripeninkulman päässä Gruž laivasatamasta ja vain kuuden kilometrin päässä Dubrovnikistä ja sen sydämestä vanhasta kaupungista. Dubrovnikistä on säännölliset linja-auto ja junayhteydet Kroatian kaupunkeihin ja myös Italiaan, Itävaltaan ja Sloveniaan. Kahdenkymmenen kilometrin päässä Venesatama Dubrovnikistä sijaitsee kansainvälinen lentokenttä. Dubrovnik on helppo paikka aloittaa purjeveneily charter.

Etäisyydet venesatama Dubrovnikistä seuraaviin kaupunkeihin:

  • Milano: 1128 km
  • Munchen: 1223 km
  • Ljubljana: 759 km
  • Trieste: 685 km
  • Wien: 1151 km

Venesatama Dubrovnikillä on 425 ankkuripaikkaa ja 140 kuivaa ankkuripaikkaa. Kaikki ankkuripaikat ovat virralla ja juoksevalla vedellä. Venesatama Dubrovnikillä on lisäksi seuraavat palvelut: vastaanotto, valuutan vaihtopiste, kahvila ja välipalabaari, pesula, ruokakauppa, tenniskenttä, veneilytarvikekauppa, korjauspalvelu, uima-allas ja vessoja ja suihkuja. Lisäksi venesatamalla on 60 tonnin nosturi, parkkialue. 500 metrin päässä venesatamasta on tankkausasema, jossa on saatavilla myös butaanipulloja.

Haku:   Yhteystiedott