si en fi

Luksus Kroatia vene vuokraus

Fairline Squadron 74

Luksus laiva, josta kaikki unelmoi on saatavilla Adrianmeri alueella.

The Fairline Squadron 74 Sisältää kaiken sen loiston mitä moottorilaivan suoritus vaatii. Sinä voi vuokrata tämän luksus aluksen alkaen hintaan 32,000 €/viikko.

Venesatama Dalmacija Zadar

Venesatama Dalmacija Zadar sijaitsee kahden kuvankauniin Bibinje ja Sokušan kylän välissä seitsemän kilometrin päässä Zadarista. Zadarista on säännölliset linja-auto ja junayhteydet Kroatian kaupunkeihin ja myös Italiaan, Itävaltaan ja Sloveniaan. Viiden kilometrin päässä Zadarista sijaitsee myös kansainvälinen lentokenttä. Zadar on myös helppo paikka aloittaa purjeveneily.

Etäisyydet venesatama Dalmacija Zadarista seuraaviin kaupunkeihin:

  • Zagreb: 265 km
  • Ljubljana: 340 km
  • Trieste: 300 km
  • Wien: 625 km
  • Rijeka: 215 km

Venesatama Dalmacija ZadarVenesatama Dalmacija Zadar levittäytyy yli 35 hehtaarin alueelle merellä ja maalla ja siellä on yli 1200 täyden palvelun ankkuripaikkaa ja 500 kuivaa ankkuripaikkaa. Laiturit ovat Euroopan standardien mukaiset. Venesatamassa on seuraavat palvelut: ravintola, baareja ja ruokakauppa. Ravintola tarjoaa myös paikallisia herkkuja. noin 5000 m2 satama-alueesta on tarkoitettu kuiville ankkuripaikoille. Alueella on kolme nosturia 30, 35 ja 65 tonnille. Suurin ankkuripaikka on leveydeltään kuusi metriä.

Dalmacija Zadar sijaitsee kauniilla rauhallisella alueella, ilman ihmismassoja - kuitenkin täydellä ja ystävällisellä palvelulla. Venesatama Dalmacija Zadar on yksi kauneimmista venesatamista ja sijainti on loistava. Satama toimii hyvänä tukipaikkana, josta on helppo tutustua Dalmatian rannikon saaristoon. Satama-alue on rakennettu ympäristöystävälliseksi ja on saanut jo monen vuoden ajan kansainvälisen sinisen lipun merkin, mikä kertoo alueen ympäristöystävällisyydestä.

Haku:   Yhteystiedott