si en fi

Najem plovila (jadrnice ali motornega čolna - gliserja, barke)

Dobrodošli na Izzi Yacht Charter, vašem ponudniku za najem plovila in barke (jadrnice ali motornega čolna – gliserja)!

Dopust, preživet na jadrnici ali motornem čolnu, je nekaj posebnega, nekaj, kar je vsekakor vredno poskusiti, užitek brez primere. Trenutno je v naši ponudbi veliko različnih tipov plovil (jadrnic in motornih čolnov), ki jih lahko najamete v hrvaških marinah - vključno s Pulo, Zadrom, Šibenikom, Splitom, Dubrovnikom - vzdolž jadranske obale.

Najem plovila (jadrnice ali motornega čolna – gliserja) vam odpira neskončne možnosti raziskovanja čudovitih otokov in iz celine nedostopnih zalivov. Poskusite morsko hrano, ki jo pripravite ali celo ulovite sami, ali pa obiščite mirno ribiško vasico, kjer vas postrežejo s svežimi morskimi specialitetami, ki jih za vas pripravijo ribiški mojstri. Doživite nepozabno dogodivščino v enem od najlepših morij, v Jadranskem morju, kjer je vsak zaliv, vsak otoček, vsaka vasica zgodba zase.

Predstavljamo destinacijo

Jadransko morje in hrvaška obala sta zadnja leta v središču svetovne turistične pozornosti. Zaradi neokrnjenosti narave, prečudovitega morja in neštetih zalivov je Jadransko morje pravi biser srednje Evrope in Mediterana.

Aktualno - najem motornega čolna

Fairline Targa 34

Fairline Targa 34 - motorni čoln po ekonomični ceni, ki nudi vse kar potrebujete za razburljiv in enkraten morski oddih.

Fairline Targa 34 je sicer res najmanjši motorni čoln tega proizvajalca, je pa tudi najhitrejši. Kljub športnim karakteristikam pa ta motorni čoln nudi udobje štirim navtičnim navdušencem v dveh kabinah in še dvema gostoma. Fairline Targa 34 je lahko vaša že za 4200€/teden.

Preveri ponudbo:   Kontakt