si en fi

Najem plovila - Čarter Zadar Hrvaška

Najem plovila - čarter Zadar Hrvaška je storitev najema jadrnice ali motornega čolna - gliserja, ki vam jo nudi Izzi Yacht Charter. Vsa plovila v floti so opremljena po najvišjih standardih ter redno in temeljito vzdrževana.

Izzi Yacht Charter vam zagotavlja preprost in ugoden najem jadrnice ali motornega čolna po vaši izbiri in po potrebi tudi brezplačno svetovanje naših izkušenih strokovnjakov. Pri Izzi Yacht Charter se držimo načela:

udobje in varnost ne glede na vaše izkušnje, znanje ali proračun.

Najem jadrnice ali motornega čolna v Zadru

Zadar je idealno izhodišče za raziskovanje neokrnjene morske pokrajine severne Dalmacije in Narodnega parka Kornati ter uživanje v nedotaknjeni naravi s čistim morjem in idiličnimi zalivi ter plažami.

Otok Pag premore številne ribiške vasice in diskretne zalive. V okolici je še kopica majhnih, tudi neposeljenih otokov, ki vam nudijo obilo dogodivščin in nepozabnih morskih trenutkov.

Med vsemi lepotami severne Dalmacije je nujno treba omeniti tudi Dugi otok, ki s svojimi podvodnimi jamami nudi posebno doživetje za potapljače.

Poleg teh dveh največjih otokov je v severni Dalmaciji še cela vrsta otokov, ki nudijo pravo doživetje vsem, ki se odločijo za najem jadrnice ali motornega čolna.

Posebej velja omeniti še 35 km dolg in 16 km širok naravni park Kornati, ki je sestavljen iz kar 147 večjih in manjših otokov in grebenov. Neokrnjeno morje naravnega parka Kornati premore edinstveno raznolikost živalskega in rastlinskega sveta, ki si ga potapljači lahko ogledate v sedmih potapljaških conah.

Preveri ponudbo:   Kontakt