si en fi

Najem plovila - Čarter Split Hrvaška

Izzi Yacht Charter vam omogoča preprost in ugoden najem jadrnice ali motornega čolna - gliserja po vaši izbiri. Vsa plovila (jadrnice in motorni čolni) v floti so opremljena po najvišjih standardih ter redno in temeljito vzdrževana. Če z najemom jadrnice ali motornega čolna – gliserja še nimate izkušenj, vam naši izkušeni strokovnjaki nudijo brezplačno svetovanje, kar vam zagotavlja udobje in varnost ne glede na vaše znanje, izkušnje ali proračun.

Najem jadrnice ali motornega čolna v Splitu

Čarter - najem jadrnice ali motornega čolna - gliserja v Splitu omogoča številne možnosti raziskovanja osrednje Dalmacije. Iz Splita lahko načrtujete odprave proti jugovzhodu na otoke Brač, Hvar, Vis, Korčulo, Mljet ali pa na severozahod proti Šolti, Drveniku, Žirju in Kornatom.

Značilnosti srednjega Jadrana so večji otoki in večje razdalje med njimi, kar pomeni hitrejše vetrove in ugodnejše razmere za jadranje ali glisiranje. Veliki otoki nudijo stotine manjših zalivov in plaž, ki so idealne za dopustniško razvajanje. Veliko teh lokacij je primernih tudi za prenočitev.

Če načrtujete odpravo iz Splita se enostavno morate ustaviti na vsaj enem od otokov t.i. splitskega trojčka: Braču, Hvaru ali Visu. Na teh otokih lahko še vedno najdete pristne ribiške vasice in deviške zalive, ki jih še ni okužil masovni turizem.

Preveri ponudbo:   Kontakt