si en fi

Najem plovila - Čarter Dubrovnik Hrvaška

Najem plovila - Čarter Dubrovnik Hrvaška je celostna storitev, ki vam jo nudi Izzi Yacht Charter. Omogoča vam ugoden in preprost najem jadrnice ali motornega čolna – gliserja, opremljenega po najvišjih standardih, redno in temeljito vzdrževanega, ter svetovanje izkušenih strokovnjakov.

Najem jadrnice ali motornega čolna v Dubrovniku

Dubrovnik je idealno izhodišče za raziskovanje južne Dalmacije, ki jo zaznamujejo neokrnjena narava in turistično še precej nedotaknjene destinacije.

Poleg Dubrovnika, ki je zgodovinski biser Jadranskega morja in hrvaške obale, je v južnem Jadranu na ogled še veliko zanimiv točk. Med najbolj zanimive gotovo spada Mljet s svojim naravnim parkom. Bujen živalski in rastliski svet in enkraten panoramski pogled na razvejano obalo, obalne stene, prepade in otočke ter edinstven pogled na bližnje hribe, ki se dvigujejo nad morsko gladino in skrivajo številna kraška polja, vas ne bosta pustila ravnodušne.

Druge točke, ki zbujajo pozornost in zanimanje številnih morskih popotnikov, so še Pelješac, dolgi polotok poleg Korčule in Mljeta; delta Neretve, ki predstavlja posebnost na Jadranu in ostali otoki: Slano, Ston in Elafitski otoki, ki so nedaleč stran od Dubrovnika.

Preveri ponudbo:   Kontakt