si en fi

Najem plovila - Čarter Šibenik Hrvaška

Čarter - najem plovila (jadrnice ali motornega čolna – gliserja) je storitev, ki vam jo nudi Izzi Yacht Charter. Vsa plovila (jadrnice in motorni čolni) v floti so opremljena po najvišjih standardih ter redno in temeljito vzdrževana.

Izzi Yacht Charter vam zagotavlja preprost in ugoden najem jadrnice ali motornega čolna po vaši izbiri. Če z najemom še nimate izkušenj, vam naši izkušeni strokovnjaki nudijo brezplačno svetovanje. Pri Izzi Yacht Charter se držimo načela:

udobje in varnost ne glede na vaše izkušnje, znanje ali proračun.

Najem jadrnice ali motornega čolna v Šibeniku

Šibenik je idealno izhodišče za raziskovanje severne Dalmacije, ki jo zaznamujejo neokrnjena narava in hrvaški Narodni park Kornati. V neposredni bližini Šibenika je tudi izliv reke Krke, svojevrsten naravni biser, ki očara tudi najbolj zahtevne popotnike.

V bližini Šibenika je vrsta otokov, ki so naseljeni skozi celo leto. V Zlarinu še vedno gojijo tradicijo zbiranja koral, Kaprije je ribiški otok, na Žirju najdete starodavne ruševine, Murter pa je turistično najbolj razvit in idealen za zabave željne morske avanturiste.

Posebej velja omeniti še Kornate, naravni biser Jadrana in Mediterana. Naravni park Kornati je sestavljen iz 147 otokov, otočkov in grebenov, ki v dolžino merijo 35 km, v širino pa 16 km. Neokrnjeno morje nudi raznolikost živalskega in rastlinskega sveta, ki si ga potapljači lahko ogledate v sedmih potapljaških conah, zaščiteno okolje pa prepotreben mir oddiha željnim navtičnim nadušencem.

Preveri ponudbo:   Kontakt