si en fi

Najem plovila - Čarter Pula Hrvaška

Najem plovila - Čarter Pula Hrvaška je storitev, ki vam jo nudi Izzi Yacht Charter in vam zagotavlja moderno opremljeno barko po najvišjih standardih. Vse barke so redno in temeljito vzdrževana za vaše udobje in varnost ne glede na vaše izkušnje, znanje ali proračun.

Najem jadrnice ali motornega čolna v Puli

Pula je idealno izhodišče za raziskovanje Istre in Kvarnerja, torej severnega Jadrana, katerega značilnost so veliki kvarnerski otoki in raznolika istrska obala.

Istra je turistično najbolj razvit del hrvaške obale. Polna je zalivov in s celine nedostopnih točk, kjer se lahko razvajate čisto sami, brez motečega hrupa in gneče. Poleg tega lahko obiščete tudi zgodovinske kraje in mesta ob obali, ki so kot nalašč za oglede raznih znamenitosti ali zgolj za osvežitev zalog na jadrnici oz. motornem čolnu. Pula, Rovinj, Poreč, Novigrad in Opatija so le največji med njimi.

Kvarner pa je znan po svojih razgibanih velikih otokih (Krk, Cres, Lošinj in Rab) in peščici manjših a še kako zanimivih. Obstajata dve vrsti navtičnih raziskovalcev Kvarnerja: tisti, ki se velikim otokom izogibajo na veliko in tisti, ki dneve in dneve odkrivajo in raziskujejo tisoče majhnih zalivov in rtov. Zaradi velikosti in raznolikosti se marsikateri obiskovalec za vedno zaljubi v te otoke. Vsekakor pravi razlog za čarter - najem jadrnice ali motornega čolna.

Preveri ponudbo:   Kontakt