si en fi

Marina Dalmacija Zadar

Zadarska marina Dalmacija se nahaja v naravno zaščitenem zalivu med slikovitima vasicama Bibinje in Sukošan samo 7 km južno od Zadra. Zadar ima redne avtobusne in železniške povezave z vsemi hrvaškimi mesti, ter Italijo, Avstrijo in Slovenijo. Zadar ima tudi mednarodno letališče, ki je le 5 km iz mesta in je zaradi ugodnih prometnih povezav prav idealen za najem jahte – čarter.

Razdalje do mest:

  • Zagreb: 265 km
  • Ljubljana: 340 km
  • Trst: 300 km
  • Dunaj: 625 km
  • Rijeka: 215 km

Marina Dalmacija ZadarMarina Dalmacija Zadar se nahaja na 35 hektarjih morske in 35 hektarjih kopenske površine s preko 1200 polno opremljenih privezov in 500 komunalnih (suhih) privezov. Pomoli so opremljeni po evropskih standardih. na voljo je restavracija, bari in trgovina z osnovnimi potrebščinami. V restavraciji nudijo okusno hrano, pripravljeno na dalmatinski način. Posebna ponudba je 5000 m2 površine namenjene hranjenju plovil na suhem. Na voljo so tri dvigala po 30, 35 in 65 ton. Največja širina prostora je 6,5 metra.

V marini Dalmacija Zadar vas pričakuje čudovita obala, morje brez množic in gneče, preprost ritem življenja, prvovrstna oprema in topla dobrodošlica. Marina Dalmacija Zadar je ena najlepših na Jadranskem morju in je v središču ene najlepših področij na jadranski obali. Je idealna začetna točka za raziskovanje po dalmatinskem arhipelagu. Hkrati je marina Dalmacija Zadar zgrajena že v osnovi s posluhom za okolje in je že vrsto let prejemnik modre zastave (International Blue Flag) za čisto morje.

Preveri ponudbo:   Kontakt